Translate

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Οι πέντε άξονες που θα κάνουν την Ελλάδα Ισλανδία

Γνώρισμα του σοφού ανθρώπου δέν είναι μόνο η ανάπτυξη της διανόησης και του ατομικού του συμφέροντος, αλλά η δυνατότητα συνεργασίας διαφορετικών σε αντίληψη ανθρώπων για το κοινό καλό. Αυτοί που αρνούνται να συνεργαστούν για το κοινό καλό είναι απλά περιττοί, και εν δυνάμη επικίνδυνοι.

Και οι περιττοί και επικίνδυνοι στη περίπτωση της ελληνικής κρίσης είναι πασίγνωστοι, πρωθυπουργός, πρόεδρος της δημοκρατίας, όλο το ΠΑΣΟΚ, και η ΝΔ, και ΟΛΟΙ οι βουλευτές που ψήφισαν έστω και μία φορά ένα μνημόνιο.

Οποιοσδήποτε πρωτοετής στη νομική που έχει γνώση του συντάγματος ξέρει ότι παραβιάστηκε και παραβιάζεται το σύνταγμα (άν θέλετε να πιστεύετε ακόμα σε συντάγματα και δημοκρατίες) από τότε που ο ΓΑΠ μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ. και στη Τρόικα.

Η λύση κατ' εμέ, είναι λίγο παρακάτω. Δυστυχώς στην αναλυτική μου σκέψη ΔΕΝ χωράνε σωτήρες κομματικού ή επιχειρηματικού βεληνεκούς γιατί απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Σέ όλο το κόσμο, οι αλλαγές προς το καλύτερο και ΕΙΔΙΚΑ σε πολιτικο-οικονομικό επίπεδο ήρθαν από ΕΣΑΣ.

Και εννοώ τον ΚΑΘΕΝΑ και τη ΚΑΘΕΜΙΑ από εσάς που ζείτε στην μεσαιωνική Ελλάδα της κρίσης, της ανεργίας, των αυτοκτονιών, των διαλυμένων οικογενειών και επιχειρήσεων, των θανάτων από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια προκεκλημένα από τον οικονομικό μαρασμό που μοιραία υπομένει συνήθως ΕΝΑΣ σε κάθε οικογένεια.

Να συμπληρώσω ότι ΔΕΝ μου αρέσει να κάνω χιούμορ με τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ τους πολιτικούς, τους επιχειρηματίες και όσους εμπλέκονται στην ελληνική κρίση που άρχισε το 2008, και συνεχίζεται μέχρι τώρα με ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ συνέπειες για όλες και όλους ανεξαιρέτως.

Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο, θα υπενθυμήσω 5 βασικούς άξονες που ανέφερα προσωπικά, σε εφημερίδες, και διαδικτυακά το 2012:



Οι πέντε άξονες που θα κάνουν την Ελλάδα Ισλανδία

1. Καταδίκη ΟΛΩΝ των διεφθαρμένων πολιτικών που συμμετείχαν στο σκάνδαλο της εισόδου της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ. και στη Τρόικα -φυσικά αυτό σημαίνει ότι ΟΛΑ τα χρήματα που πήγαν σε ξένους τοκογλύφους θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ στην χώρα -το σύνταγμα προβλέπει ισόβια φυλάκιση και προσθέτω δήμευση ΟΛΗΣ της περιουσίας καθώς και των συγγενών των υπόλογων μέχρι τρίτου βαθμού.

2. Εθνικοποίηση και διαφάνεια μιας τράπεζας, ενώ οι υπόλοιπες ας κλείσουν.

3. Δημοψήφισμα ώστε να γίνει η άμμεση δημοκρατία ΠΡΑΞΗ στην Ελλάδα -όπως στην Ισλανδία.

4. Επαναφορά μισθών και συντάξεων στα προηγούμενα επίπεδα -έχουν χύσει ΑΙΜΑ κάποιοι για το 40ωρο, τις υπερωρίες, και τα λοιπά εργασιακά δικαιώματα που τα τελευταία χρόνια πήγαν περίπατο.

5. Διεκδίκηση γερμανικών αποζημιώσεων, και άνοιγμα ΟΛΩΝ των υποθέσεων που πολιτικοί και επιχειρηματίες ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ χρήματα εις βάρος σας.

Τα υπόλοιπα είναι ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, και είναι πολιτικά παραμύθια που κανένας δε πιστεύει.


Αντί επιλόγου δείτε ένα βίντεο που μιλάει ο πλέον αναγνωρισμένος συνταγματολόγος που ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 13 Οκτωβρίου 2011:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου